MED:
Sunniva er utdannet ved Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har i tillegg studert musikkteater ved Romerike Folkehøgskole og Musikkteaterhøyskolen i Oslo. I forbindelse med utdannelsen har hun hatt ulike roller i skolens teateroppsetninger og kortfilmer. Hun har også stått på scenen på Nationaltheatret som Gaupa i forestillingen Ulven, hun har spilt Sara i Sett bagen fra deg ved Brageteatret og høsten 2019 spilte hun Henne i Sørsiden på Den Nationale Scene. Sunniva har også vært å se i TVNorge-serien Hvite gutter og hun har jobbet i NRK Radioteatret. Sunniva debuterte for Teater Innlandet i 2020 i Larry Shues Utlendingen. Hun har også spilt i Koronamonologene og teatrets aller første TI Lab-produksjon Skjæra tå seg hue. I 2020 og 2021 spilte hun i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie), og i barneforestillingen Fuglefesten. Vinteren og våren 2022 er hun aktuell i familieforestillingen Karons sandkasse. Sunniva er en av fem skuespillere i Teater Innlandets ensemble i perioden 2020-2023.
Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.
For Teater Innlandet har Tom spilt i Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har også spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. I 2017 spilte han i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv.
Tom driver også med stand-up og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Han spilte også i Teater Innlandets TI Lab-produksjoner Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Fra 2020 til 2022 hadde han rollen som Cassius i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2022 spilte han også i den heddaprisvinnende Karons sandkasse, og i forestillingen Nytt land!
I 2023 har Tom spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, i Daria Glenters Få bomme en, og i den kritikerroste Fuckgirl. Han spilte også i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium». Han er også aktuell i to dramatiseringer av romaner; i familieforestillingen Pinocchio og i Salamanderkrigen.
Siden 2019 har han også vært delaktig i flere roller under Peer Gynt-spelet på Gålå.
Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble heddaprisnominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i Koronamonologene. Han har spilt i TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Stian har også spilt i familieforestillingene Fuglefesten og den heddaprisvinnende Karons sandkasse. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Høsten 2022 er han aktuell i forestillingen Nytt land!
Stian er en del av av Teater Innlandets faste ensemble.
Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse denne turneen. Avlysningen skjer grunnet sykdom. Alle kjøpte billetter vil bli refundert.
***
Velkommen til Den største festen!
Nå er det nok. Nok av avstand og Teams og Zoom. Nok av isolasjon og hjemmekontor og ensomhet. Nok av sprit som bare skal på henda, og masker som ikke er morsomme engang!
Det er på skyhøy overtid med en skikkelig fest. Sammen med lokale superkrefter inviterer Teater Innlandet til Den største festen!
Alt og alle som kan krype og gå til grendehuset er invitert, og kanskje blir det god, gammeldags trengsel? Kanskje starter festen allerede ved inngangsdøra? Kanskje blir det buskspell på parkeringsplassen?
Og sånn har det alltid vært: Den største festen blir aldri helt som forventa. Men det er alltid verdt forsøket.
Se hva som skjer når et entusiastisk teaterensemble samarbeider med ditt lokale grendehus og får frie tøyler til å lage fest!
Sammen med grendehusene og ulike lokale aktører inviterer Teater Innlandet med sin TI Lab til en feiring av forsøket, fantasien og fellesskapet. Rett og slett Den største festen.
Salg av “fest food” (må forhåndsbestilles enkelte steder, se info om ditt spillested) og forfriskninger!
Innholdet er utviklet av Simen Formo Hay, Daria Glenter og Jørgen Strickert, i samarbeid med TI Lab
Simen er utdannet teaterregissør fra Kunsthøgskolen i Oslo og tekstforfatter fra Westerdals og Forfatterstudiet i Tromsø. Han jobber som teaterregissør, dramatiker, musiker og produsent. Simen har blant annet regissert og skrevet teateroppsetninger ved Antiteatret, Teatret Vårt og Brageteatret. Siden 2014 har han vært kunstnerisk leder for foreningen Døgnfluer, og han medvirker i kompaniene Vadmelsbanden og Trosterudstiftelsen. Høsten 2021 er han aktuell som regissør på TI Lab-forestillingen Den største festen.
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse. Våren 2025 har han lysdesign på grendehusforestillingen Stille inn.
VARIGHET: Ca. 2,5 timer fra dørene åpner. Dørene åpner en time før forestillingen starter. Kom tidlig, og se hva som skjer!
PERIODEN: 19. august-17. september 2021
ADRESSE: Bunesvegen 11, 2120 SAGSTUA
Besøk Prestgarden Kulturfellesskap sin nettsideADRESSE: Romsdalsvegen 1323, 2665 Lesja
Besøk Friheim Lesja sin nettsidelørdag
15. feb.
2025
ADRESSE: Ampiansvegen 10, 2224 AUSTMARKA
Besøk Austmarka Samfunnshus sin nettsidefredag
31. jan.
2025
ADRESSE: Gålåvegen 103, 2647 Sør-Fron
Besøk Harpefoss Grendahus sin nettsidesøndag
2. feb.
2025
ADRESSE: Høyvangvegen 95, 2322 RIDABU
Besøk Høyvang samfunnshus sin nettsidetorsdag
23. jan.
2025
Del med en venn