Til toppen

Drikkegildet

Illustrasjon av Johanne Hjorthol

MED:

Mari Amalie Hove
Lukk

Mari Amalie Hove

Mari Amalie Hove fra Trondheim er skuespiller, med utdannelse fra NSKI Høyskole i Oslo, hvor hun gikk ut i 2023.

Tidligere har hun også grunnfag i engelsk fra Universitetet i Oslo og utdannelse som radiojournalist fra Høgskulen i Volda.

 

Mari begynte med ungdomsteater og musikaler i Bolla og Lillebills Teaterselskap i Trondheim, og gikk Musikkteater på Romerike Folkehøgskole.

Under utdannelsen på NSKI spilte hun blant annet Irina i Chekhov’s Måken, Julie i Cecilie Løveids Julie, Colleen i Kitt LaVoie’s Realer than that og Medea i Sara Stridsbergs Medealand.

 

Hun har spilt i friteaterforestillingene Høst & Vinter av Lars Norén på Gamle Raadhus Scene og Drømmemannen med Ljåen av Astrid Dalsberget på Sentralen Ung.

Nylig spilte hun i urpremieren av barnejulemusikalen Jul i Musehuset av Josefin Tønnesen og Beate Haugsdal på Sentralen Ung. Amalie har også hatt en minirolle i spillefilmen Storm fra 2022.

 

For Teater Innlandet er hun aktuell i rollen som Agathon i Drikkegildet.

Portrett Mari Amalie Hove
Joachim Joachimsen
Lukk

Joachim Joachimsen

Joachim Joachimsen (født 1989) er skuespiller, med utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor han gikk ut i 2022. Tidligere har han også film og TV-utdannelse fra Westerdals Høgskole.

Joachim startet tidlig på teaterscenen i barneteatermiljøet i Sandnes og Stavanger, og var med i flere oppsetninger på Rogaland Teater som ungdom.

Under utdannelsen ved KHiO spilte han blant annet i Shakespeares Hamlet og Terminal av Lars Norén, og etter endt utdannelse har han hatt rollen som Bertelot i Don Juan av Moliere på Trøndelag Teater.

Joachim har også medvirket i kortfilmer, og har en rolle i sesong 3 av TV-serien Lykkeland, som skal vises på NRK høsten 2024.

Fra høsten 2023 er Joachim en del av det toårige talentprogrammet TI Ung, som er et samarbeid mellom Teater Innlandet, Talent Norge og Sparebankstiftelsen Hedmark.

For Teater Innlandet har han spilt i familieforestillingen Solsnu, og i 2024 er han aktuell i rollen som Aristofanes i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.

Portrett mann
Tone Oline Knivsflå
Lukk

Tone Oline Knivsflå

Tone Oline Knivsflå (født 1995) fra Geiranger er skuespiller med utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor hun gikk ut våren 2023. Tidligere har hun også gått musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet, og har studert psykologi i to år ved Universitetet i Oslo.

Tones vei til skuespillerfaget startet på dramalinja ved Fagerlia vgs i Ålesund og i barne- og ungdomsteateret Jugendteateret i Ålesund.

Under utdannelsen ved KHiO spilte hun blant annet Hedda i Ibsens Hedda Gabler og Cassio i Othello av Shakespeare.

Hun har også erfaring som sanger og musikalartist innen flere sjangre. Hun har blant annet vært å se i den skandinaviske urpremieren på musikalen Dogfight på Riksscenen, teaterkonserten Sunday in the park with George i Oslo, den klassiske musikkfestivalen Festspela i Geiranger og samtlige konserter over hele Sunnmøre.

Fra høsten 2023 er Tone en del av det toårige talentprogrammet TI Ung, som er et samarbeid mellom Teater Innlandet, Talent Norge og Sparebankstiftelsen Hedmark.

For Teater Innlandet har hun høsten 2023 spilt i familieforestillingen Solsnu, og i 2024 er hun aktuell i rollen som Sokrates i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.

 

Portrett kvinne
Francisco Kalle Navarro
Lukk

Francisco Kalle Navarro

Francisco Kalle Navarro er skuespiller, og en del av Teater Innlandets ensemble. Han har utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Francisco begynte på veien mot sin skuespillerkarriere som 22-åring i 2016, og avsluttet sin skuespillerutdannelse våren 2023.

Høsten 2023 har han spilt i den kritikerroste forestillingen Fuckgirlog i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i rollen som Faidros i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.

Portrett mann
Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.

For Teater Innlandet har Tom spilt i Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har også spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. I 2017 spilte han i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv.

Tom driver også med stand-up og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Han spilte også i Teater Innlandets TI Lab-produksjoner Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Fra 2020 til 2022 hadde han rollen som Cassius i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2022 spilte han også i den heddaprisvinnende Karons sandkasse, og i forestillingen Nytt land!

I 2023 har Tom spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, i Daria Glenters Få bomme en, og i den kritikerroste Fuckgirl. Han spilte også i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium». Han er også aktuell i to dramatiseringer av romaner; i familieforestillingen Pinocchio og i Salamanderkrigen.

Siden 2019 har han også vært delaktig i flere roller under Peer Gynt-spelet på Gålå.

Portrettfoto mann
Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.

Hun har tidligere jobbet ved en rekke av Norges scener.  Anne Guri har spilt i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio.

For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots, og siden har hun spilt i blant annet Utlendingen, Koronamonologene og Fuglefesten, den heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. I 2020 til 2022 spilte hun tittelrollen i Sheakespeare-stykket Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).

I 2023 har Anne Guri spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, og i Daria Glenters Få bomme en. Hun hadde også en rolle i familieforestillingen Solsnu. Vinteren 2024 er hun aktuell som Eryximakos i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium» og i familieforestillingen Pinocchio.

 

 

Portrettfoto kvinne
Guro Skumsnes Moe
Lukk

Guro Skumsnes Moe

Guro Skumsnes Moe er musiker og komponist.  Hun har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Musikkkonservatoriet i Agder. Hennes hovedinstrument er bass, og gjennom hele sin tid som utøvende og skapende kunstner har hun beveget seg ut over de oppsatte grensene, ikke minst gjennom bandet MoE sammen med Håvard Skaset. MoE er et sjangeroverskridende band som bruker rock som ett av virkemidlene i musikken, og turnévirksomheten har inkludert blant annet Kina, Japan, Malaysia, Singapore og Mexico i tillegg til konserter i mange europeiske land.

For teaterscenen komponerer Guro musikk for figurteatergruppen Plexus Polaire. I 2022 var hun med på å vinne Heddapris for Beste Audiovisuelle design, for sin musikk til forestillingen Moby Dick. Guro er bosatt på Tangen, og fikk i 2022 også Stange kommunes kulturpris. Sammen med partner Håvard Skaset har hun kjøpt Børsen kulturhus på Tangen som skal gjøres om til et kunstnersenter med formål å øke kunstens vekstvilkår og synlighet i lokalsamfunnet.

Hun komponerte musikken til Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis for Teater Innlandet i 2023, og vinteren 2024 er hun igjen aktuell her, nå som komponist og musiker på scenen i Drikkegildet.

Portrett kvinne

Ganske fritt etter Platons Symposium

 

Velkommen til det viktigste og vakreste nachspielet i verdenshistorien!

 

«Eros er så vis en dikter, at han også gjør andre til diktere. Enhver som røres av kjærlighet, blir nemlig dikter.»

 

Athens absolutte elite har festet og drukket i dagevis, men bestemmer seg for å ta et par hvite timer for å hylle kjærlighetsguden Eros.

Det som følger er en heidundrende filosofisk kamp om kjærlighetens vesen, mening og mysterier, hvor festdeltakerne gir til beste hver sin tale til kjærlighetens pris.

For hva er egentlig kjærlighet? Hva er meningen med livet? Er menneskene egentlig kløyvd i to, på evig jakt etter sin bedre halvdel? Hva er vitsen med barn?

Og rekker favoritten Sokrates å snakke ut før en uanmeldt gjest dukker opp? For hva kan man bruke alle teoriene om kjærlighet til i møtet med en som står der med hjertet i hånda?

 

Drikkegildet er en av Platons viktigste dialoger, en nøkkeltekst i vestlig kultur. Den har overlevd i nesten 2500 år.

Når var sist du satte av en kveld til å lovprise Eros i lystig lag? Nå har du sjansen!

Regi og bearbeidelse: Mari V. Kjeldstadli
Lukk

Mari V. Kjeldstadli

Mari er regissør og dramaturg, utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun har vært tilknyttet Nationaltheatret som dramaturg i en årrekke, arbeider fast med flere anerkjente dramatikere og har dramatisert verk for en rekke teatre i Skandinavia og England.

De seneste årene har hun primært virket som regissør. Hennes seneste forestilling var Animal Farm av Tom Silkeberg og George Orwell på Rogaland Teater. Ved samme teater regisserte hun også Åpenbaringen av Mattias Anderson i 2019 og Landet Kaos basert på «Bestialitetens historie» av Jens Bjørneboe i 2021. Ved Kilden Teater i Kristiansand har hun hatt regi på Jonas av Jens Bjørneboe i 2020 og Henrik Ibsens Rosmersholm i 2022. Samme år var hun også ved Teatret Vårt i Molde der hun regisserte Dei som fer av Mette Karlsvik og Arne Lygre.

Vinteren 2024 er hun aktuell på Teater Innlandet som regissør på forestillingen Drikkegildet.

Portrett kvinne
Scenografi og kostymedesign: Agnethe Tellefsen
Lukk

Agnethe Tellefsen

Agnethe er utdannet scenograf, kostyme- og lysdesigner ved Nottingham Trent University og har en BA i Theatre Design. Hun har arbeidet med scenekunst siden 1998. Fra 1999 bodde hun i Madrid der hun samarbeidet med en rekke kompanier innen teater, dans, flamenco og musikk. Hun har turnert med flamenco og spansk dans til store internasjonale verden over.

I 2015 flyttet hun hjem til Norge og har designet lys ved flere oppsetninger på Nationaltheatret, blant annet Samtaler med Bror i regi av Jan Bosse, Enemy of the Duck, regissert av Thorleifur Orn-Arnarsson, Hærmennene på Helgeland i Eline Arbo sin regi og Dødsdansen av Strindberg regissert av Marit Moum Aune.
Hun har også designet for Riksteatret, KHIO, Nordic Black Theatre, Vega Scene og Teatret Vårt i Molde. På Teatret Vårt hadde hun ansvar for både scenografi, kostyme- og lysdesign på Dei som fer, regissert av Mari Kjeldstadli. Hun har også samarbeidet med SPKRBOX på flere produksjoner, både med scenografi og lysdesign. Senest Korte år, lange dager på Det Norske Teatret, regissert av Hedda Sandvig under SPKRBOX festivalen 2022.

Vinteren 2024 er hun aktuell på Teater Innlandet med scenografi og kostymedesign i forestillingen Drikkegildet.

 

Portrett kvinne
Komposisjon og musikk: Guro Skumsnes Moe
Lukk

Guro Skumsnes Moe

Guro Skumsnes Moe er musiker og komponist.  Hun har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Musikkkonservatoriet i Agder. Hennes hovedinstrument er bass, og gjennom hele sin tid som utøvende og skapende kunstner har hun beveget seg ut over de oppsatte grensene, ikke minst gjennom bandet MoE sammen med Håvard Skaset. MoE er et sjangeroverskridende band som bruker rock som ett av virkemidlene i musikken, og turnévirksomheten har inkludert blant annet Kina, Japan, Malaysia, Singapore og Mexico i tillegg til konserter i mange europeiske land.

For teaterscenen komponerer Guro musikk for figurteatergruppen Plexus Polaire. I 2022 var hun med på å vinne Heddapris for Beste Audiovisuelle design, for sin musikk til forestillingen Moby Dick. Guro er bosatt på Tangen, og fikk i 2022 også Stange kommunes kulturpris. Sammen med partner Håvard Skaset har hun kjøpt Børsen kulturhus på Tangen som skal gjøres om til et kunstnersenter med formål å øke kunstens vekstvilkår og synlighet i lokalsamfunnet.

Hun komponerte musikken til Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis for Teater Innlandet i 2023, og vinteren 2024 er hun igjen aktuell her, nå som komponist og musiker på scenen i Drikkegildet.

Portrett kvinne
Lysdesign: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse. Våren 2025 har han lysdesign på grendehusforestillingen Stille inn.

Portrettfoto mann
Dramaturg: Jørgen Strickert
Lukk

Jørgen Strickert

Jørgen Strickert er dramaturg, journalist og radiomaker. Han har arbeidet med radioprogrammer som Salongen, Christine Lavransdatter, Familien Karamasov, Dagens avis, Hallo i uken og P3morgen i NRK. Han har tidligere vært journalist i blant annet Klassekampen, Vårt Land, Arbeidets Rett og Fjell-Ljom, redaktør i Rebell og militærnektermagasinet Balder, samt tøysekopp og forfatter i friteatergruppa Opplysningskontoret.

Portrettfoto mann
Produsent: Glenn Thomas Krahl Johansen Inspisient: Tonje Bakken Kvasbø Teknisk koordinator: Jan Terje Molstad Kostymeansvarlig: Mariann Lørum Rekvisittansvarlig: Guri Bjørke Lystekniker: Markus Tarasenko Fadum
Lukk

Markus Tarasenko Fadum

Markus er utdannet ved Rose Bruford College of Theatre & Performance i London, England. Han har vært lysdesigner og visuelt ansvarlig på en rekke produksjoner i Norge og i utlandet, blant andre Umwelt ved Rosegården Teater og Kjøkkenheisen ved Teateret med Kanon Produksjon. Han har også vært ansvarlig for Golden Room av Julie Rasmussen ved Ravnedans 2020. I London jobbet han med 12:40 ved National Opera Studios, Triple Bill: Wound, Human Marvels & In Between og Blackout ved The Hope Theatre. Han var i flere år ansatt ved Kilden Teater i Kristiansand, der han var lysdesigner på blant annet Samhold Søkes, Tingenes Tilstand, Skilpadder hele vegen ned, Orpheus – The Myth Of Dungeness og Jeg vil vaske verden ren. For Teater Innlandet har Markus hatt lysdesign på MEGAMEGA,  Forbuden fukt – den lille havfruen Arild og Nytt land!

Profilfoto mann
Lydtekniker: Lennart Thue Hansen Tekniker: Jan Harald Ovrum Tekniker: Kim-Fredrik Brennholt

VARIGHET: 105 minutter

PASSER FOR: Unge voksne og voksne

Quote ikoner

Anmeldelser fra 2024

Sprekt og underholdende

«2500 år gammel gresk filosofi høres kanskje dørgende kjedelig ut for andre enn nerdene. Men det er det langt ifra når Teater Innlandet lager moderne scenekunst av selveste Platon.»

«Oppsetningen er modig, men også dristig med stor fallhøyde ettersom den er både utfordrende og til en viss grad krevende.»

«Sjelden er det større grunn til å slå av mobiltelefonen.»

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Representasjon og kjærleik

«Nokre gongar overskuggar personrikdommen filosofien, men Drikkegildet formidler på godt vis det allmennmenneskelege i spørsmåla om kjærleik.»

«Drikkegildet» er ein lattermild og lett framsyning, to ord eg ikkje vanlegvis ville brukt om filosofi.»

«Komponist og musikar Guro Skumsnes Moe skapar musikk som forsterkar både humoren og kreativiteten i framsyninga.»

Vilde Standal Bøyum, scenekunst.no

«For den som vil legge fra seg øyeblikksbildene på telefonen, og som har kraft nok i seg, så er «Platons Symposium» i Teater Innlandets utgave, en mulighet å benytte.»

Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

«Etter endt seanse er det ikke fritt for at hodet summer av filosofiske betraktninger.»

«Heldigvis er Guro Skumsnes Moe på plass og krydrer forestillingen og ikke minst monologene med sang og ulike instrumenter.»

«Mot slutten av forestillingen ramler Alkibiades inn døra, spilt av alltid mesterlige Tom Styve.»

«Tone Oline Knivsflå imponerte som den velformulerte og utfordrende Sokrates.»

Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad

Forestillingen ble spilt i 2024

sted STEDER:
Hamar kulturhus Rådhus-Teatret, Kongsvinger Hadeland kultursal Otta kulturhus Gjøvik Kino & Scene Maihaugsalen, Lillehammer Tynset kulturhus Elverum kulturhus Fagernes kulturhus

Kalender PERIODEN:  1. februar-16. mars 2024

Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

6. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Otta kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

26. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hadeland kultursal

Siste forestillinger

Lukk

Rådhus-Teatret, Kongsvinger

ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER

TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)

PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.

Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettside

Kommende forestillinger

lørdag

22. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Rådhus-Teatret, Kongsvinger

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kino & Scene

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettside

Kommende forestillinger

søndag

9. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Gjøvik Kino & Scene

Siste forestillinger

Lukk

Fagernes kulturhus

ADRESSE: Jernbanevegen 22, 2900 FAGERNES

TELEFON: 61 35 90 00

Besøk Fagernes kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

fredag

28. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Fagernes kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

20. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Elverum kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

onsdag

5. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Maihaugsalen, Lillehammer

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

torsdag

13. mar.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Tynset kulturhus

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside
Hamar kulturhus

Kommende forestillinger

torsdag

20. feb.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

stjerne URPREMIERE
klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

22. feb.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

23. feb.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

1. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

2. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

6. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

7. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

8. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

9. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

12. mar.

2025

FORESTILLING

Lysistrata

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

27. mar.

2025

FORESTILLING

David og Jonatan

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

tirsdag

1. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

2. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

3. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

4. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

5. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

tirsdag

8. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

9. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

10. apr.

2025

FORESTILLING

Arve Leksnes

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Bildegalleri

Bilde ikoner

Filmer

Arrangørweb