MED:
Oliver bor og jobber frilans som danser, bevegelsesartist, luftakrobat og poet i Storbritannia. Han er utdannet danser ved Rambert School of Ballet and Contemporary Dance utenfor London, og siden endt utdannelse i 2016 har han turnert både i Storbritannia og internasjonalt med dansekompanier som Company Chameleon, Autin Dance Theatre og Julia-Griffiths Dance. I tillegg til å jobbe med etablerte kompanier, utvikler Oliver også prosjekter og forestillinger selv. For Teater Innlandet er han høsten 2019 aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Emilie er utdannet innen samtidsdans ved Northern School of Contemporary Dance i Leeds. Etter endt utdannelse i 2016 har hun jobbet med kompanier og koreografer i både Norge og England. Hun har blant annet turnert i England med Joss Arnott, vært danser for Jamaal Burkmar og danset i forestillingen Mass av koreograf Rina Rosenqvist, som har blitt fremført både i inn- og utland. Emilie har også koreografert for og danset i vandreforestillingskonseptet På tå hev Sentralen i Oslo, en samproduksjon mellom Sentralen og Den Norske Opera & Ballett. Høsten 2019 var hun aktuell for Teater Innlandet med forestillingen En…som, en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Nora har ballettutdannelse ved Kunsthøgskolen i Oslo og Den Norske Operas Ballettskole. I 2013 og 2015 sto hun på scenen i Sandnes Kulturhus som Sukkertøyfeen i Nøtteknekkeren. Hun har også mange års erfaring med samtidsdans gjennom dansekompaniene Frikar X og Panta Rei Danseteater. Med Frikar var hun en av danserne under åpningsseremonien under Ungdoms-OL i 2016 på Lillehammer, og i 2018 danset hun i Åbjøra-juvet i Aurdal som en del av vandreforestillingen Draumefangaren. Hun er også med når Draumefangaren igjen fyller Åbjøra-juvet med dans i sommer. Høsten 2019 er hun aktuell med En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Therese har utdannelse i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har studert ved Kate Simmons School of Dance i England. Som danser har hun blant annet spilt Kattrin i Mor Courage og barna hennar og danset i Survival ved Det Norske Teatret. For Teater Innlandet har hun koreografert og co-produsert Hello og Grisebondens Kunst, stått for én av koreografiene i !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, koreografert og danset i Betong Beats vol. 3 og deltatt som koreograf og danser på ROPERT – en festival om demokrati med forestillingen I will Never Fix you. Sammen med mannen sin, Ruben-Arie, driver hun dansestudioet Ps:Dance i Hamar. I 2019 har hun vært koreograf for Jungelboken som ble produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Riksteatret, og for musikkteatret Skrik fra Nordhue. Høsten 2019 er hun igjen aktuell, da som danser i danseteaterforestillingen En…som, en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
«Alle har en historie. Det er viktig å huske på.»
Ensomhet blant unge er vanligere enn vi kanskje tror.
Unge føler ensomhet oftere og mer intenst enn noen annen aldersgruppe, viser ny forskning.
Vi er opptatt av ensomme eldre, men gjør vi nok for å forstå ungdom som isolerer seg når følelsene blir vanskelige?
Lytter vi til de unges historier?
«Når man virkelig trenger å bli hørt er det viktig å kjenne at det man har å si blir tatt på alvor»
Fire fantastiske dansere deler gjenkjennelige historier,
i denne nære men også lekne forestillingen om det å være ensom.
#sammenervimindrealene
Forestillingen var en del av prosjektet TILT, og turnerte i Innlandet høsten 2019.
TILT 2019 er støttet av Sparebankstiftelsen DNB
Co-produksjon: Panta Rei Danseteater og Teater Innlandet
Støttet av: Talent Norge
Anne har en master i koreografi og dans for kamera fra Laban Centre London. Hun etablerte Panta Rei Danseteater i 2000 etter å ha jobbet som danser i England i mange år, og hun er daglig- og kunstnerisk leder for kompaniet. For Teater Innlandet har hun tidligere hatt koreografi på danseforestillingen huset GranNabo, et samarbeid med Panta Rei Danseteater i co-produksjon med Regionteater Väst Dans, og Promise of Departure, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater. Høsten 2019 var hun aktuell med En…som som også var en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Pia er utdannet fra Ballett-akademien Göteborg og Joffrey Ballet School i New York. Hun har jobbet som danser i mange år. Nå arbeider hun som koreograf og pedagog for Panta Rei Danseteater. Hun er også administrerende leder for kompaniet. For Teater Innlandet var hun koreograf for huset GranNabo i 2014, et samarbeid med Panta Rei Danseteater i co-produksjon med Regionteater Väst Dans. Høsten 2016 var hun koreograf på forestillingen Promise of Departure, som var en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater. Høsten 2019 er hun aktuell med En…som som også er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Nathaniel er bosatt i London. Han komponerer musikk for teater, dans, TV og film. I tillegg har han komponert musikk til flere store arrangementer. Blant dem er åpningsseremonien da Turku i Finland ble tildelt tittelen Europeisk kulturhovedstad i 2011. Han har gjort flere produksjoner med Panta Rei Danseteater, og to av dem har vært co-produksjoner med Teater Innlandet: huset GranNabo og Promise of Departure. Høsten 2019 er han aktuell med En…som som også er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater.
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse. Våren 2025 har han lysdesign på grendehusforestillingen Stille inn.
VARIGHET: Ca. 60 minutter
PASSER FOR: Ungdom og voksne
...formidler ensomhetens sårhet på en gripende måte.
Det ærlige kroppsspråket såvel som det verbale språket senker terskelen for å dele. Det er kunst som virker
Grace Tabea Tenga, PeriskopPERIODEN: 14. september-9. oktober 2019
ADRESSE: Gamle Skåbuvei 10, 2640 Vinstra
Besøk Inntunet, Vinstra sin nettsideADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN
TELEFON: 61 33 84 00
PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.
SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.
Besøk Hadeland kultursal sin nettsideonsdag
26. mar.
2025
ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER
TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)
PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.
Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettsidelørdag
22. mar.
2025
fredag
28. mar.
2025
ADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS
TELEFON: 61 15 34 10
PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.
Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettsidesøndag
30. mar.
2025
ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER
TELEFON: 61 28 89 00
PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.
SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.
ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.
Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettsideonsdag
5. mar.
2025
ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET
TELEFON: 62 48 52 02
PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester
SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.
ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.
Besøk Tynset kulturhus sin nettsidetorsdag
13. mar.
2025
ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR
TELEFON: 62 56 18 50
PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.
SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.
ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.
Besøk Hamar kulturhus sin nettsidetorsdag
20. feb.
2025
lørdag
22. feb.
2025
søndag
23. feb.
2025
lørdag
1. mar.
2025
søndag
2. mar.
2025
torsdag
6. mar.
2025
fredag
7. mar.
2025
lørdag
8. mar.
2025
søndag
9. mar.
2025
onsdag
12. mar.
2025
torsdag
27. mar.
2025
tirsdag
1. apr.
2025
onsdag
2. apr.
2025
torsdag
3. apr.
2025
fredag
4. apr.
2025
lørdag
5. apr.
2025
tirsdag
8. apr.
2025
onsdag
9. apr.
2025
torsdag
10. apr.
2025
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Foto: Lise Skjæraasen
Del med en venn