Til toppen

Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis

Kvinne og mann på ryggen, ser opp i lufta

MED:

Anne Guri Tvedt
Lukk

Anne Guri Tvedt

Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.

Hun har tidligere jobbet ved en rekke av Norges scener.  Anne Guri har spilt i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio.

For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots, og siden har hun spilt i blant annet Utlendingen, Koronamonologene og Fuglefesten, den heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. I 2020 til 2022 spilte hun tittelrollen i Sheakespeare-stykket Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).

I 2023 har Anne Guri spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, og i Daria Glenters Få bomme en. Hun hadde også en rolle i familieforestillingen Solsnu. Vinteren 2024 er hun aktuell som Eryximakos i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium» og i familieforestillingen Pinocchio.

 

 

Portrettfoto kvinne
Tom Styve
Lukk

Tom Styve

Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.

For Teater Innlandet har Tom spilt i Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har også spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. I 2017 spilte han i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv.

Tom driver også med stand-up og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Han spilte også i Teater Innlandets TI Lab-produksjoner Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Fra 2020 til 2022 hadde han rollen som Cassius i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2022 spilte han også i den heddaprisvinnende Karons sandkasse, og i forestillingen Nytt land!

I 2023 har Tom spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, i Daria Glenters Få bomme en, og i den kritikerroste Fuckgirl. Han spilte også i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium». Han er også aktuell i to dramatiseringer av romaner; i familieforestillingen Pinocchio og i Salamanderkrigen.

Siden 2019 har han også vært delaktig i flere roller under Peer Gynt-spelet på Gålå.

Portrettfoto mann
Sofie Huijs
Lukk

Sofie Huijs

Sofie er en av fire deltakere i Teater Innlandets program for utvikling av unge talenter innen scenekunst; TI Ung. Hun er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen og ved NTNU i musikkteater og musikkvitenskap.

Hun har gjort flere teaterproduksjoner med kompaniet Ask Scenekunst, blant annet rollen som Ylva i Julegaven som ble borte og som danser i Karius og Baktus. Sofie dubber TV-serier, blant annet for NRK Super, og har også jobbet som steppdanser, både utøvende og som pedagog. Avgangsforestillingen hennes ved Musikkteaterhøyskolen var Shockheaded Peter, i regi av Lars Erik Holter. Tidligere i år var Sofie også med på EuroISHion – en fullverdig Eurovision-finale laget på ett døgn, som var et samarbeidsprosjekt mellom Døgnfluer og En Gjeng Med Idioter.

For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Hun har også spilt i Fuglefesten, den heddaprivinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Høsten 2022 er hun aktuell i forestillingen Nytt land!

 

Portrettfoto kvinne
Stian Isaksen-Gihle
Lukk

Stian Isaksen-Gihle

Stian er utdannet fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært ansatt ved blant annet Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, Sogn og Fjordane Teater og Teater Ibsen. I tillegg har han vært tilknyttet Jo Strømgren Kompani og Elvekompaniet. Han har også gitt stemme til lydbøker og radioteater og medvirket i TV-serier. I 2017 hadde han regi på forestillingen Eg ringer mine brør ved Hordaland Teater, en forestilling som ble heddaprisnominert i kategorien Beste forestilling for ungdom. Våren 2020 hadde han sin debut hos Teater Innlandet i Koronamonologene. Han har spilt i TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Stian har også spilt i familieforestillingene Fuglefesten og den heddaprisvinnende Karons sandkasse. I 2020 til 2022 sto han på scenen som Brutus i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). Høsten 2022 er han aktuell i forestillingen Nytt land!
Stian er en del av av Teater Innlandets faste ensemble. 

Portrettfoto mann
Roger Opdal Paulsen
Lukk

Roger Opdal Paulsen

Roger er utdannet skuespiller ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han har stått på flere norske scener, blant annet ved Nordland Teater, Kilden Teater og Trøndelag Teater. For Nordland Teater hadde han i 2012 rollen som Bagheera i forestillingen Jungelboken, og i 2014 sto han igjen på samme scene, da som Ferdinand i Stormen.
I de senere år har han gjestet Kilden Teater på flere forestillinger, deriblant 12 edsvorne menn og Anne Franks søsken. Han har også gjort teater for Kristiansand Dyrepark hvor han fra 2016-2021 spilte rollene som Bamsefar i Hakkebakkeskogen og Politimester Bastian, Kasper og pølsemaker i Kardemomme by.
I 2022 har Roger spilt rollen som Sira-Lars i Maridalspillet, og spilt forestillingen Kant med Det Norske Fossekompaniet. Roger er også aktiv som stemmeskuespiller, og har i tillegg til dubbing av Barne-TV lest inn en rekke lydbøker.

Han hadde sin første opptreden ved Teater Innlandet i forestillingen Utlendingen i 2020og denne vinteren er han aktuell i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, av Sigrid Undset.

Portrett mann
Julie Bjørnebye
Lukk

Julie Bjørnebye

Julie er en del av Teater Innlandets faste ensemble, etter at hun mellom 2020 og 2022 var en del av talentprogrammet TI Ung. Hun er utdannet ved The New School of Drama i New York og ved Norsk skuespillerinstitutt.

I 2019 var hun med i monologforestillingen Jeg reiser alene, både på scenen og som manusforfatter. Hun hadde hovedrollen i The Exploration of the Everchanging ved The New School Main Stage i New York, og har også medvirket i flere musikkvideoer og kortfilmer. Julie har jobbet som manusforfatter, PR-sjef og skuespiller i Kompani K20.

For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Julie spilte også i monologforestillingen Åsta Holths VOLVA, som hun skrev sammen med Jørgen Strickert. Vinteren 2022 ble Julie nominert til Heddaprisen for Beste kvinnelige skuespiller for sin tolkning av karakteren Maja i forestillingen Karons sandkasse, som vant prisen for Beste barneforestilling. Høsten 2022 spilte hun i TI Lab-produksjonen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild, og i Jonas Corell Petersens Nytt land!

I 2023 spilte hun i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, basert på Sigrid Undsets første bok med middelaldertema, og Daria Glenters Få bomme en, før hun selv skrev, regisserte og spilte i den kritikerroste Fuckgirl. Hun har også en rolle i familieforestillingen Solsnu, av Ellen Jerstad.

Vinteren 2024 er hun aktuell i rollen som Agathon i Drikkegildet.

 

av Sigrid Undset, dramatisert av Nina Wester

 

Sigrid Undsets «glemte» sagathriller – for første gang på teater!

Den unge høvdingedattera Vigdis forelsker seg i islendingen Viga-Ljot, men en kveld skjer det noe skjebnesvangert mellom dem som forandrer alt – og som binder dem sammen for alltid.

Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis er en sagathriller full av vrinskende hester, sverdslag, mordbrann, religionsstrid og blodig hevn, men samtidig gjennomsyret av Sigrid Undsets unike menneskekunnskap – og med en kraftfull, handlende kvinne i sentrum.

Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis kom ut i 1909 og er Undsets første historiske roman, skrevet lenge før de store middelalderverkene hun senere skulle få Nobelprisen for.

Teater Innlandet er stolt av å bringe Sigrid Undsets «glemte» actiondrama til teaterscenen for aller første gang, i en helt ny dramatisering av den prisbelønnede regissøren Nina Wester.

Forestillingen spilles på Riksteatrets scene i Oslo den 9. og 10. juni,  i forbindelse med Heddadagene.

Visningene under Heddadagene er støttet av Sparebank 1 Østlandet.

I denne podkasten kan du høre mer om Sigrid Undsets liv, ved Kristin Brandtsegg Johansen, som er leder i Sigrid Undset-selskapet og konservator ved dikterhjemmene, Stiftelsen Lillehammer museum.

Les mer
Regissør: Nina Wester
Lukk

Nina Wester

Nina Wester er regissør og dramatiker med utdannelse fra Dramatiska Institutet i Stockholm.

Mellom 2013 og 2016 var hun teatersjef ved Hålogaland Teater, der hun hadde dramaturgi- og regiansvar på en rekke forestillinger. De seneste årene har hun vært frilansregissør og dramatiker med base i Oslo. I 2022 mottok hun prisen som Årets Hedda sammen med Rimfrost Produksjoner for sitt arbeid med Utvik Senior, spilt på Hålogaland Teater og Nordland Teater i 2021.

Nina har dramatisert og regissert forestillinger for en rekke av de store scenene i Norge, som Det Norske Teatret, Nationaltheatret og Den Nationale Scene. I 2010 ble hun tildelt Heddapris for Årets beste forestilling med Vi som er hundre, satt opp på Rogaland Teater. Hun har også arbeidet med stykker på svenske scener, som Svenska Riksteatern, Stockholm Stadsteater og Dramaten.

I 2021 dramatiserte og regisserte hun Virvelvind på Teatret Vårt i Molde, og i 2022 Idiot! For Turnéteatret Trøndelag. Samme år fikk hun også Dramatikerforbundets kunstnerstipend.

Vinteren 2023 er hun aktuell som dramatiker og regissør for Teater Innlandet og Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis.

Portrett kvinne
Scenograf og kostymedesigner: Mads Dinesen
Lukk

Mads Dinesen

Mads Dinesen er en dansk motedesigner, utdannet gjennom et femårig diplomstudium ved Universität der Künste Berlin. Berlin-baserte Dinesen jobber som designer, kostymedesigner, stylist, konsulent og lærer. Han underviser blant annet på Royal College of Art  i London og Universität der Künste Berlin.

Av seneste prosjekter kan vi nevne at han i 2017 var kostymedesigner på det sceniske verket New Skin for Black Box Teater og for Bora Bora – Dans og Visuelt Teater i Århus har han hatt kostymedesign på Den 4. morgen i 2017 og For Ever Four Seasons i 2019. Han har også hatt kostymedesign på enTmenschT av Line Tjörnhöj and Signe Klejs for Godsbanen i Århus i 2018. Som motedesigner har Dinesen hatt visninger på en rekke prestisjetunge show som moteuken i Paris, Berlin og Wien. Han har også mottatt flere priser for dette, blant annet Premium Young Designer Award – Menswear og The Golden Julius i Berlin. For Teater Innlandet var han både kostymedesigner og scenograf på forestillingen Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) som hadde premiere i 2020, og er vinteren 2023 aktuell med Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis.

Portrett mann
Lysdesigner: Markus Tarasenko Fadum
Lukk

Markus Tarasenko Fadum

Markus er utdannet ved Rose Bruford College of Theatre & Performance i London, England. Han har vært lysdesigner og visuelt ansvarlig på en rekke produksjoner i Norge og i utlandet, blant andre Umwelt ved Rosegården Teater og Kjøkkenheisen ved Teateret med Kanon Produksjon. Han har også vært ansvarlig for Golden Room av Julie Rasmussen ved Ravnedans 2020. I London jobbet han med 12:40 ved National Opera Studios, Triple Bill: Wound, Human Marvels & In Between og Blackout ved The Hope Theatre. Han var i flere år ansatt ved Kilden Teater i Kristiansand, der han var lysdesigner på blant annet Samhold Søkes, Tingenes Tilstand, Skilpadder hele vegen ned, Orpheus – The Myth Of Dungeness og Jeg vil vaske verden ren. For Teater Innlandet har Markus hatt lysdesign på MEGAMEGA,  Forbuden fukt – den lille havfruen Arild og Nytt land!

Profilfoto mann
Komponist: Guro Skumsnes Moe
Lukk

Guro Skumsnes Moe

Guro Skumsnes Moe er musiker og komponist.  Hun har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Musikkkonservatoriet i Agder. Hennes hovedinstrument er bass, og gjennom hele sin tid som utøvende og skapende kunstner har hun beveget seg ut over de oppsatte grensene, ikke minst gjennom bandet MoE sammen med Håvard Skaset. MoE er et sjangeroverskridende band som bruker rock som ett av virkemidlene i musikken, og turnévirksomheten har inkludert blant annet Kina, Japan, Malaysia, Singapore og Mexico i tillegg til konserter i mange europeiske land.

For teaterscenen komponerer Guro musikk for figurteatergruppen Plexus Polaire. I 2022 var hun med på å vinne Heddapris for Beste Audiovisuelle design, for sin musikk til forestillingen Moby Dick. Guro er bosatt på Tangen, og fikk i 2022 også Stange kommunes kulturpris. Sammen med partner Håvard Skaset har hun kjøpt Børsen kulturhus på Tangen som skal gjøres om til et kunstnersenter med formål å øke kunstens vekstvilkår og synlighet i lokalsamfunnet.

Hun komponerte musikken til Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis for Teater Innlandet i 2023, og vinteren 2024 er hun igjen aktuell her, nå som komponist og musiker på scenen i Drikkegildet.

Portrett kvinne
Dramaturg: Jørgen Strickert Produsent: Kari Dæhlin
Lukk

Kari Dæhlin

Scenekampinstruktør: Eugenio «Keno» Morales Inspisient: Camilla Ødegården Bakken Kostymeansvarlig: Lise Søraune Rekvisittansvarlig: Britt Elin Østby Teknisk leder: Olav Nordhagen
Lukk

Olav Nordhagen

Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel SkogsmatrosenThe 39 StepsGrisebondens kunstWillie Nelson kjente mor miInntrengernePippi Langstrømpe!KYSS – en scenisk hyllest til MunchBivrfrostMens vi ventar på GodotVid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse. Våren 2025 har han lysdesign på grendehusforestillingen Stille inn.

Portrettfoto mann

VARIGHET: Cirka 1 time og 45 minutter

PASSER FOR: Voksne

Quote ikoner

Anmeldelser fra 2023

Framført på godt, gammeldags, klassisk teatervis

«Det er nærmest som om man hører Undsets stemme, det er i seg selv en fin følelse – og det er ikke vanskelig å følge med.»

«Et basketak med sverd og øks og kniv og blod og død og fordervelse. Men på teatergulvet faktisk i et rolig tempo, som gir oss anledning til å følge linjene – fra begynnelse til slutt.»

«Teater Innlandets sjef har mange ganger hentet råmaterialet utenfra, både internasjonalt og nasjonalt – men denne gangen altså fra egen hage: Innlandet. En historie fra en av de største. Det kjennes godt å sitte i salen og kjenne på akkurat det.»

«Med tydelige karakterer, et lite komplisert terreng, fulgt av et rolig og tilbaketrukket og fint lydbilde levert av komponist: Guro Skumsnes Moe.»

 

Terningkast 5 Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

Bunnsolid teater

«Ved å satse på en mindre kjent roman av Undset, som bodde i Lillehammer, knytter Teater Innlandet seg enda tettere til egen region. Bunnsolid er det.»

«Oppsetningen er smekkfull av smarte, kløktige, kreative og overraskende sceneløsninger og dramaturgiske grep.»

«Regissør, skuespillere, scenograf, kostymemaker, dramaturg, lysdesigner, komponist og kampinstruktør har sammen greid å overføre nerven og de sentrale elementene i historien til engasjerende og levende teater.»

«Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis» har noe shakespearsk over seg. Ikke bare på grunn av selve handlingen med all sin dramatikk og symbolikk, men også på grunn av måten Teater Innlandet og Nina Wester har løst dramatiseringen på.»

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Vellykket vikingdrama

«Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis er en heftig fortelling om begjær, overgrep, skam og skyldfølelse.»

«Regissør Nina Wester har selv stått for omarbeidelsen fra roman til scenetekst. Hun har gjort et godt stykke arbeid, både når det gjelder tekstutvalg, men ikke minst fordi hun har fått til å bevare Undsets språk, og ikke falt for fristelsen til å bearbeide teksten for mye.»

«Med denne oppsetningen understreker Teater Innlandet at de er et ambisiøst regionteater. Resultatet er gripende teater, hvor vi møter harde, men ikke enkle, skjebner. Karakterene fremstår som fulle og hele mennesker, som verken er hundre prosent gode eller onde.»

Tomine Sandal, scenekunst.no

Stødig og godt

«I Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis av Sigrid Undset på Teater Innlandet er Nina Westers dramatisering og regi stram og effektiv, og skuespillerne er presise og gode. Det er mange drap og mye blod, men det blir traust og trygt teater.»

«Skuespillerne omtaler seg selv i tredjeperson. De forteller hva de gjør eller gjorde. Det er effektivt og teatralt vellykka. Det er også mye dialog og siden dette er en sagapastisj, er det selvfølgelig også med kvad. Teksten ligger fint og tett inntil Undsets roman.»

«Alt i alt er Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis på Teater Innlandet stødig og godt teater og det er prisverdig at de løfter fram et litt glemt verk av Sigrid Undset.»

Elin Lindberg, Norsk Shakespearetidsskrift

Forestillingen ble spilt i 2023

sted STEDER:
Hamar kulturhus Maihaugsalen, Lillehammer Sør-Fron kulturhus Utgard fleirbrukshus, Lom Otta kulturhus Sentrum Kino, Dokka Søndre Land kultursal Hadeland kultursal Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss Rådhuskinoen, Flisa Rådhus-Teatret, Kongsvinger Ullensaker kulturhus, Jessheim Gjøvik Kino & Scene Moelv kulturhus Elverum kulturhus Kulturhuset Hagelund, Trysil Åmot kulturhus Tynset kulturhus Storstua, Koppang Milepelen kulturhus, Nord-Odal Riksteateret

Kalender PERIODEN:  26. januar-10. juni 2023

Lukk

Otta kulturhus

ADRESSE: Skansen 9, 2670 Otta

TELEFON: 61 70 07 00

Besøk Otta kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Riksteateret

ADRESSE: Gullhaug Torg 2b, 0484 Oslo

TELEFON: 24 14 42 00

PARKERING: BIL | Det er mange parkeringsplasser i Nydalen KOLLEKTIVTRAFIKK | Fra sentrum: Ta T-bane 5 (retning øst eller vest), T-bane 4 Vestli (retning vest). Alternativt går det buss til Nydalen T (30, 51, 56 og 58), Bergrådveien (23) eller Blåsbortveien (54). Du kan også ta NSB-lokaltog til Nydalen stasjon. Rutetider finner du på ruter.no

Besøk Riksteateret sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Milepelen kulturhus, Nord-Odal

ADRESSE: Bunesveien 19, 2120 SAGSTUA

TELEFON: 62 59 87 20

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset bærer navnet Milepelen kulturhus. Navnet er en del av tittelen på romanen "Møte ved milepelen" av Sigurd Hoel. Navnevalget ble dermed en hyllest av bygdas store dikter. Utsmykningen i flere av kulturhusets rom er inspirert av Hoels forfatterskap.

Besøk Milepelen kulturhus, Nord-Odal sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Hadeland kultursal

ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN

TELEFON: 61 33 84 00

PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.

SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.

Besøk Hadeland kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Rådhus-Teatret, Kongsvinger

ADRESSE: Teatergata 2, 2225 KONGSVINGER

TELEFON: 62 87 40 00 (mandag - fredag kl. 08:00-15:30) | 62 87 40 69 (alle dager: 16:00-21:15, fredag kl. 17:30-22:30)

PARKERING: Mulighet for parkering mot betaling ved teatret.

Besøk Rådhus-Teatret, Kongsvinger sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Kulturhuset Hagelund, Trysil

ADRESSE: Storvegen 5, 2420 Trysil

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

SERVERINGSTILBUD: I vestibylen er det kafé som har åpent på dagtid samt på kveldstid når det er arrangementer i kulturhuset.

Besøk Kulturhuset Hagelund, Trysil sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Sentrum Kino, Dokka

ADRESSE: Storgata 28,, 2882 DOKKA

TELEFON: 61 11 61 30

PARKERING: Parkeringsplass og parkeringstjeneste

Besøk Sentrum Kino, Dokka sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Gjøvik Kino & Scene

ADRESSE: Elvegata 2, 2815 GJØVIK

TELEFON: 61 18 95 00

PARKERING: Huntonstranda : Gratis i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager. Parkgata parkeringshus Q-park: Døgnåpen med flere betalings alternativer.

Besøk Gjøvik Kino & Scene sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Elverum kulturhus

ADRESSE: Storgata 18, 2418 ELVERUM

TELEFON: 62 43 33 33

PARKERING: Det er parkering i båkgården til rådhuset og ellers i sentrum. Elverum har mange gratis parkeringsplasser, men på dagtid på hverdager trengs parkeringsskive.

SERVERINGSTILBUD: Kulturhuset har en kiosk med et stort utvalg av varer som brus, popcorn og smågodt. I tillegg finnes det en kulturhuskafé hvor du kan sitte og slappe av mens du venter på innslipp til forestillingen. På enkelte forestillinger har de større utvalg i kafeen.

Besøk Elverum kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Utgard fleirbrukshus, Lom

ADRESSE: Bergomsvegen 41, 2686 LOM

TELEFON: Bergomsvegen 41

PARKERING: Mulighet for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Utgard fleirbrukshus, Lom sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss

ADRESSE: Kirkevegen 8, 2830 RAUFOSS

TELEFON: 61 15 34 10

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor kulturhuset.

Besøk Fyrverkeriet kulturhus, Raufoss sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Storstua, Koppang

ADRESSE: Storgata 122, 2480 KOPPANG

TELEFON: 62 46 46 00

PARKERING: Muligheter for parkering utenfor bygget.

Besøk Storstua, Koppang sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Sør-Fron kulturhus

ADRESSE: Glasmestervegen 8, 2647 SØR-FRON

TELEFON: 61 29 93 00

PARKERING: Muligheter for parkering ved kulturhuset.

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Åmot kulturhus

ADRESSE: Torget 1, 2450 RENA

TELEFON: 62 43 40 00

PARKERING: Mulighet for korttidsparkering på inntil 2 timer ved torget i sentrum.

SERVERINGSTILBUD: Hos Kafé Sandbeck frister de med varme vafler, rundstykker og diverse andre lunsjretter. Kaketilbudet deres er blitt noe helt spesielt, da de har egen konditor!

ANNEN INFORMASJON: Lokalisert midt i Rena sentrum - på torget, er Åmot kulturhus et fint og naturlig valg for avkobling og inspirasjon.

Besøk Åmot kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Rådhuskinoen, Flisa

ADRESSE: Rådhusgata 1, 2270 FLISA

TELEFON: 62 95 66 18

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Rådhuskinoen, Flisa sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Søndre Land kultursal

ADRESSE: Hovsbakken 1, 2860 HOV

TELEFON: 61 12 66 46

PARKERING: Parkeringsplass utenfor bygningen.

Besøk Søndre Land kultursal sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Maihaugsalen, Lillehammer

ADRESSE: Maihaugvegen 1, 2609 LILLEHAMMER

TELEFON: 61 28 89 00

PARKERING: På Maihaugen har vi en stor parkeringsplass. Der er det tilrettelagt for at du kan parkere på anviste plasser som er skiltet med HC-parkering. Fra parkeringsplassen er det asfaltert vei uten trapper hele veien inn til hovedbygningen.

SERVERINGSTILBUD: Frich's Spiseri Maihaugen serverer et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillinger. Du kan også kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

ANNEN INFORMASJON: Maihaugsalen er en av landets beste konsertsaler, og et godt valg for konserter, teaterforestillinger, stand-up show, festivaler og konferanser.

Besøk Maihaugsalen, Lillehammer sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Tynset kulturhus

ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET

TELEFON: 62 48 52 02

PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester

SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.

ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.

Besøk Tynset kulturhus sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Hamar kulturhus

ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR

TELEFON: 62 56 18 50

PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.

SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.

ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.

Besøk Hamar kulturhus sin nettside
Hamar kulturhus

Kommende forestillinger

torsdag

31. okt.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

2. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

3. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

6. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

7. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

9. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

13. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

14. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

16. nov.

2024

FORESTILLING

Pinocchio

klokke 18:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

onsdag

4. des.

2024

FORESTILLING

Den fræmende

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

5. des.

2024

FORESTILLING

Den fræmende

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

6. des.

2024

FORESTILLING

Den fræmende

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

7. des.

2024

FORESTILLING

Den fræmende

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

1. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

2. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

torsdag

6. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

fredag

7. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

lørdag

8. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

søndag

9. mar.

2025

FORESTILLING

Stille inn

klokke 19:00
sted Hamar kulturhus,  Teater Innlandet scene

Siste forestillinger

Lukk

Moelv kulturhus

ADRESSE: Skolevegen 11, 2390 MOELV

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Lukk

Ullensaker kulturhus, Jessheim

ADRESSE: Furusethgata 12, 2050 JESSHEIM

TELEFON: 66 10 80 00

ANNEN INFORMASJON: Kulturhuset er bygget som et moderne flerbrukshus som i tillegg til å romme scener for artister i alle sjangre også rommer bibliotek og kino. Ullensaker Kulturhus fått status som et regionalt kulturhus som skal ha betydning for hele øvre Romerike. Kulturhuset holder en teknisk god standard og kan tilby gode fasiliteter både for artister og gjester.

Besøk Ullensaker kulturhus, Jessheim sin nettside

Kommende forestillinger

Siste forestillinger

Bilde ikoner

Filmer

Ta et dypdykk

Mann og kvinne sitter på gulvet, ser mot hverandre

Skam, hat og kjærlighet

Intervju med skuespillerne Tom Styve og Anne Guri Tvedt

Les mer
Kvinne portrett

En hemmelig skatt

Intervju med dramatiker og regissør Nina Wester

Les mer
Portrett, smilende kvinne

En musikalsk arkeolog

Intervju med komponist Guro Skumsnes Moe

Les mer

Det kreative hjørnet

Intervju med rekvisitør Britt Elin Østby

Les mer
Arrangørweb