MED:
Julie er en del av Teater Innlandets faste ensemble, etter at hun mellom 2020 og 2022 var en del av talentprogrammet TI Ung. Hun er utdannet ved The New School of Drama i New York og ved Norsk skuespillerinstitutt.
I 2019 var hun med i monologforestillingen Jeg reiser alene, både på scenen og som manusforfatter. Hun hadde hovedrollen i The Exploration of the Everchanging ved The New School Main Stage i New York, og har også medvirket i flere musikkvideoer og kortfilmer. Julie har jobbet som manusforfatter, PR-sjef og skuespiller i Kompani K20.
For Teater Innlandet har hun spilt i TI Ung-produksjonene Oksesult og Kjøkkenheisen. Julie spilte også i monologforestillingen Åsta Holths VOLVA, som hun skrev sammen med Jørgen Strickert. Vinteren 2022 ble Julie nominert til Heddaprisen for Beste kvinnelige skuespiller for sin tolkning av karakteren Maja i forestillingen Karons sandkasse, som vant prisen for Beste barneforestilling. Høsten 2022 spilte hun i TI Lab-produksjonen Forbuden fukt – den lille havfruen Arild, og i Jonas Corell Petersens Nytt land!
I 2023 spilte hun i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, basert på Sigrid Undsets første bok med middelaldertema, og Daria Glenters Få bomme en, før hun selv skrev, regisserte og spilte i den kritikerroste Fuckgirl. Hun har også en rolle i familieforestillingen Solsnu, av Ellen Jerstad.
Vinteren 2024 er hun aktuell i rollen som Agathon i Drikkegildet.
Joachim Joachimsen (født 1989) er skuespiller, med utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor han gikk ut i 2022. Tidligere har han også film og TV-utdannelse fra Westerdals Høgskole.
Joachim startet tidlig på teaterscenen i barneteatermiljøet i Sandnes og Stavanger, og var med i flere oppsetninger på Rogaland Teater som ungdom.
Under utdannelsen ved KHiO spilte han blant annet i Shakespeares Hamlet og Terminal av Lars Norén, og etter endt utdannelse har han hatt rollen som Bertelot i Don Juan av Moliere på Trøndelag Teater.
Joachim har også medvirket i kortfilmer, og har en rolle i sesong 3 av TV-serien Lykkeland, som skal vises på NRK høsten 2024.
Fra høsten 2023 er Joachim en del av det toårige talentprogrammet TI Ung, som er et samarbeid mellom Teater Innlandet, Talent Norge og Sparebankstiftelsen Hedmark.
For Teater Innlandet har han spilt i familieforestillingen Solsnu, og i 2024 er han aktuell i rollen som Aristofanes i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.
Tone Oline Knivsflå (født 1995) fra Geiranger er skuespiller med utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), hvor hun gikk ut våren 2023. Tidligere har hun også gått musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet, og har studert psykologi i to år ved Universitetet i Oslo.
Tones vei til skuespillerfaget startet på dramalinja ved Fagerlia vgs i Ålesund og i barne- og ungdomsteateret Jugendteateret i Ålesund.
Under utdannelsen ved KHiO spilte hun blant annet Hedda i Ibsens Hedda Gabler og Cassio i Othello av Shakespeare.
Hun har også erfaring som sanger og musikalartist innen flere sjangre. Hun har blant annet vært å se i den skandinaviske urpremieren på musikalen Dogfight på Riksscenen, teaterkonserten Sunday in the park with George i Oslo, den klassiske musikkfestivalen Festspela i Geiranger og samtlige konserter over hele Sunnmøre.
Fra høsten 2023 er Tone en del av det toårige talentprogrammet TI Ung, som er et samarbeid mellom Teater Innlandet, Talent Norge og Sparebankstiftelsen Hedmark.
For Teater Innlandet har hun høsten 2023 spilt i familieforestillingen Solsnu, og i 2024 er hun aktuell i rollen som Sokrates i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.
Francisco Kalle Navarro er skuespiller, og en del av Teater Innlandets ensemble. Han har utdannelse fra Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.
Francisco begynte på veien mot sin skuespillerkarriere som 22-åring i 2016, og avsluttet sin skuespillerutdannelse våren 2023.
Høsten 2023 har han spilt i den kritikerroste forestillingen Fuckgirl, og i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i rollen som Faidros i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium», og i familieforestillingen Pinocchio.
Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.
For Teater Innlandet har Tom spilt i Koronamonologene, Utlendingen, KORPS, Fire forsøk på å gjøre en forskjell, Jeg er Robin Hood, The 39 Steps, Bukkene Bruse vender tilbake, Dikterhøvdingen, Det året det var så bratt, Pippi Langstrømpe og Skaff meg en synder. Han har hatt hovedrollen i Den enfoldige morderen, Bør Børson jr., Om mus og menn og Jeppe på Bjerget. Tom har også spilt i og var en del av det kunstneriske teamet bak barneforestillingen Se! Jeg fant!. I 2017 spilte han i Hva for en klovn er jeg, en hyllestforestilling til Rolf Just Nilsen, som han har skrevet selv.
Tom driver også med stand-up og improvisasjonsteater, og er medlem i Humornieu. Vinteren 2019 spilte han Mattis i Riksteatrets oppsetning av Fuglane. Han spilte også i Teater Innlandets TI Lab-produksjoner Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. Fra 2020 til 2022 hadde han rollen som Cassius i Julius Cæsar (Brutus’ tragedie). I 2022 spilte han også i den heddaprisvinnende Karons sandkasse, og i forestillingen Nytt land!
I 2023 har Tom spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, i Daria Glenters Få bomme en, og i den kritikerroste Fuckgirl. Han spilte også i familieforestillingen Solsnu. I 2024 er han aktuell i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium». Han er også aktuell i to dramatiseringer av romaner; i familieforestillingen Pinocchio og i Salamanderkrigen.
Siden 2019 har han også vært delaktig i flere roller under Peer Gynt-spelet på Gålå.
Anne Guri er utdannet fra Statens Balletthøgskole og The Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York, og er en del av Teater Innlandets faste ensemble.
Hun har tidligere jobbet ved en rekke av Norges scener. Anne Guri har spilt i Chicago og Rock’n Roll Wolf ved Trøndelag Teater og i Rockeulven og Alice i Vidunderland ved Nationaltheatret. Hun har medvirket i tre ulike oppsetninger av Cabaret; ved Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og ved Oslo Nye Teater hvor hun også har spilt i Rettsstridig Forføyning. I tillegg har hun medvirket i musikkvideoer, kortfilmer og reklamer for TV og radio.
For Teater Innlandet stod hun i 2010 på scenen som moren i forestillingen The Knots, og siden har hun spilt i blant annet Utlendingen, Koronamonologene og Fuglefesten, den heddaprisvinnende familieforestillingen Karons sandkasse og TI Lab-produksjonene Skjæra tå seg hue og Forbuden fukt – den lille havfruen Arild. I 2020 til 2022 spilte hun tittelrollen i Sheakespeare-stykket Julius Cæsar (Brutus’ tragedie).
I 2023 har Anne Guri spilt i Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis, etter Sigrid Undsets første middelalderroman, og i Daria Glenters Få bomme en. Hun hadde også en rolle i familieforestillingen Solsnu. Vinteren 2024 er hun aktuell som Eryximakos i Drikkegildet, basert på Platons «Symposium» og i familieforestillingen Pinocchio.
Velkommen inn i et magisk univers fylt med sang og dans, på selve solsnunatta!
Solsnu er en varm, humoristisk og eventyrlig førjulsfortelling som passer for hele familien.
Vi nærmer oss årets korteste dag, eller lengste natt, om du vil. Sola vil ikke leke med lillebror Månen lenger, og reiser fra Melkeveien. Sola er nemlig blitt for gammel til å leke.
Men, kan man noen gang bli for gammel til å leke?
Månen legger ut på en farlig reise for å få storesøster hjem, mens Ugla, Grana og Furua prøver å lokke Sola tilbake med sitt magiske solsnuspill – for ingen kan vel leve uten Sola?
Opplev skogens episke forsøk på å få Sola tilbake igjen!
På solsnunatta finnes magi på ekte …
*************************************************************************************************************
Hamar: pepperkaker og saft – gratis
Gran: pepperkaker og saft – gratis
Otta: pepperkaker og saft – gratis
Tynset: grøt – kr. 85,- kan forhåndsbestilles HER
Ellen Jerstad er regissør, scenograf og dramatiker. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, Academy of Performing Arts i Praha, Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow og Høyskolen for Dansekunst i Oslo.
Jerstads arbeider i møtet mellom ulike sjangere og er interessert i måter å utfordre scenekunstens rammer. Hun inspireres av biologi, økologi og mytologi, og undersøker gjerne den menneskelige opplevelsen i lys av disse. De siste verkene hennes har utforsket håpefulle fremtidsvisjoner gjennom omsluttende sceniske univers. Hun jobber romlig, med det audiovisuelle som bærende element. Publikum er gjerne sentrale i verket, i det hun forsøker å smelte skillet mellom scene og sal.
Ellen har siden 2014 vært kunsterisk leder i scenekunstkollektivet Øy der hun har vært medskapende i åtte forestillinger. Parallet har hun samarbeidet med kompanier som Feil Teater og The Krumple, og coprodusert med institusjoner som Vega Scene og Dansens Hus. Mellom 2019-2021 har Jerstad mottatt statens arbeidsstipend for yngre/nyetablerte kunstnarar fra kulturdirektoratet, og i 2022 ble hennes verk kinShips nominert til Heddapristen for beste scenografi og kostyme og beste barneforestilling. Jerstad har vist arbeid på institusjoner som Rosendal Teater, Riksscena, Kloden, Unge Viken Teater, Festspillen i Nord-Norge, Bærum Kulturhus og Teater Innlandet.
I 2023 er hun aktuell som regissør, dramatiker, scenograf og kostymedesigner for forestillingen Solsnu på Teater Innlandet.
Guoste Tamulynaite er en Oslo-basert komponist, pianist og utøver fra Litauen, utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Som komponist og utøver er Guoste glad i tette samarbeid og interdisiplinære møter. Hun har skrevet musikk for små kammerbesetninger, danseproduksjoner, teaterforestillinger og film. Disse har turnert og blitt vist blant annet under Borealis festival, festival Danserom, Only Connect Festival of Sound, på Rosendal Teater og Damfzentrale. Som utøver har Guoste blant annet besøkt Ultima festival, Sildajazz, Vossajazz, Mandaljazz, Coda dansefestival og Ravnedans. Guoste er for tiden også leder for nyMusikks komponistgruppe og er en av de fire komponistene bak kunstnerkollektivet Blomsterbed.
I sine personlige prosjekter arbeider Guoste mye med bevegelse, stemme og objekter, og bruker noen ganger også egen-lagde kostymer og scenografi. De mer performative verkene hennes kan beskrives som dels minimalistiske og ofte surrealistiske. Musikken henter derimot inspirasjon fra naturlyder, men leker også ofte med det sentimentale og musikkreferanser fra 60- og 70-tallet.
Høsten 2023 er hun aktuell ved Teater Innlandet som komponist for familieforestillingen Solsnu.
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida, Jeppe på Bjerget, Bør Børson jr, danseforestillingen HELLO – en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, De elendige som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjone og En…som som er en co-produksjon med Panta Rei Danseteater. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. I 2020 gjorde han lysdesign på blant annet Utlendingen og Møt meg ved morgengry, en co-produksjon i samarbeid med Nationaltheatret, og i 2021 på Julius Cæsar (Brutus’ tragedie) og familieforestillingen Fuglefesten. Mot slutten av 2021 og vinteren/våren 2022 har han lysdesign på TI Ung-produksjonen Kjøkkenheisen og familieforestillingen Karons sandkasse. Våren 2025 har han lysdesign på grendehusforestillingen Stille inn.
VARIGHET: Cirka 60 minutter
PASSER FOR: Alle fra 4 år
PERIODEN: 11. november-16. desember 2023
torsdag
6. mar.
2025
ADRESSE: Skolelia 3, 2750 GRAN
TELEFON: 61 33 84 00
PARKERING: Parkering for gjester til Kultursalen ligger på Gran ungdomsskole og idrettspark.
SERVERINGSTILBUD: Det er ofte servering i forbindelse med arrangementer.
Besøk Hadeland kultursal sin nettsideonsdag
26. mar.
2025
ADRESSE: Torvgata 1, 2500 TYNSET
TELEFON: 62 48 52 02
PARKERING: Parkering i gate og andre parkering-tjenester
SERVERINGSTILBUD: Kulturkaféen er det sentrale møtepunktet i kulturhuset, og samtidig kantine for de ansatte i rådhuset og Tynset kommune. Den utgjør en del av Nystua.
ANNEN INFORMASJON: Tynset kulturhus er regionens kulturelle storstue! Det rommer et mangfold av kunst- og kulturaktiviteter, og er en viktig kulturell møteplass.
Besøk Tynset kulturhus sin nettsidetorsdag
13. mar.
2025
ADRESSE: Torggata 100, 2317 HAMAR
TELEFON: 62 56 18 50
PARKERING: Hamar kulturhus har ikke egne parkeringsplasser, men det finnes plasser i nærheten. Parkeringshuset på Vestre Torg ligger nært opptil, og du kan også parkere ved Skibladnerbrygga eller på åttemetersplanet, retning Hamar stasjon. Parkering i Hamar er mot avgift. Se oppslag på den enkelte parkeringsplass for priser og betingelser.
SERVERINGSTILBUD: Restauranten Satelitten ligger i bygget, og har en stor meny. Det er også salg av kioskvarer på forestillingene.
ANNEN INFORMASJON: Hamar kulturhus ligger i Hamar sentrum ved Stortorget, ca 8 minutters gange fra Hamar jernbanestasjon og ca 10 minutters gange fra Hamar skysstasjon.
Besøk Hamar kulturhus sin nettsidetorsdag
20. feb.
2025
lørdag
22. feb.
2025
søndag
23. feb.
2025
lørdag
1. mar.
2025
søndag
2. mar.
2025
torsdag
6. mar.
2025
fredag
7. mar.
2025
lørdag
8. mar.
2025
søndag
9. mar.
2025
onsdag
12. mar.
2025
torsdag
27. mar.
2025
tirsdag
1. apr.
2025
onsdag
2. apr.
2025
torsdag
3. apr.
2025
fredag
4. apr.
2025
lørdag
5. apr.
2025
tirsdag
8. apr.
2025
onsdag
9. apr.
2025
torsdag
10. apr.
2025
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Foto: Kristin Bengtson
Del med en venn